Laat uw kozijnen vervangen of renoveren in Buurmalsen

Merkt u dat het tocht in uw woning? Dan is het misschien tijd om uw kozijnen te laten vervangen. Door spleten, kieren of een gebrekkige isolatie van de ramen gaat veel warmte verloren. Ook aan de energierekening zal u dit merken.

Tien jaar garantie op kozijnen

Laat houten kozijnen maken, vervangen of renoveren door Timmerfabriek Scholten uit Buurmalsen. Met onze kozijnen hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over tocht in huis. Of we dat zeker weten? En of! Daarom bieden we u maar liefst tien jaar garantie op de door ons geplaatste kozijnen.


Timmerfabriek Scholten levert alle soorten kozijnen, desgewenst inclusief glas, hang- en sluitwerk. Reken op een levertijd van ongeveer vier weken.


Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden. Staat het kozijn van uw wens er niet bij? Neem contact op, dan laten we weten of we u van dienst kunnen zijn.

Vast raam

Een vast raam kan niet geopend worden. Vaak wordt een vast raam gecombineerd met een kiepraam of een draairaam.

Draai-kiepraam

Een draai-kiepraam kunt u - het woord zegt het al - normaal opendraaien én verticaal kiepen. Het is een van de populairste kozijnsoorten.

Uitzetraam

Bij een uitzetraam zitten de scharnieren aan de bovenkant van het kozijn waardoor er, wanneer u het raam open kantelt, een kier ontstaat aan de onderkant van het raam. Uitzetramen komen veel voor in douche- en toiletruimtes.

Stolpraam

Een stolpraam bestaat uit twee draairamen zonder middenstijl. Wanneer u beide ramen opent, ontstaat een grote open ruimte in het kozijn, die het stolpraam de bijnaam ‘verhuisraam’ opleverde.

Schuifraam

Er bestaan horizontale en verticale schuiframen. In feite is de bekende schuifpui niets anders dan een groot horizontaal schuifraam.