Trappen op maat uit Buurmalsen

U kent dat misschien wel: een trap die zo langzaam stijgt dat u zich steeds bijna verstapt. Of juist zo een met veel te steile, smalle treden. Het zijn minieme verschillen die maken of een trap prettig loopt. Uiteraard wilt u in uw eigen huis veilig naar boven of beneden kunnen lopen, zonder erbij na te hoeven denken. Timmerfabriek Scholten kent de ideale trapverhoudingen en ontwerpt binnen de beschikbare ruimte een trap die u gedachteloos op en af kunt.

Een mooie trap in de stijl van uw interieur

Timmerfabriek Scholten maakt trappen op maat, in de stijl die perfect bij uw interieur past. We hebben een groot houtassortiment op voorraad. Heeft u interesse in een exclusieve houtsoort die we niet in huis hebben? Dan bestellen we die voor u. Wij helpen u met het ontwerp van de trap, uiteraard volgens uw wensen, en vervaardigen deze in ons atelier. Ten slotte komen wij de trap bij u in huis plaatsen.


Wilt u een mooie, veilige trap laten ontwerpen en plaatsen?

Vervaardiging van een trap

Bent u benieuwd hoe het er bij Timmerfabriek Scholten in de praktijk aan toe gaat? In het filmpje hiernaast ziet u hoe wij in ons atelier in Buurmalsen werken aan een traditionele houten trap.